RSS

ngGanti Aplikasi Dashboard Modem Branded OpSel sing neng dongle dadi Mobile Partner (Huawei)

25 May

Operator seluler saiki ki do kakean reka pancenan dinggo bakulan, modem yo dibranded, ono sing dilock barang. Nek kanggone wong sing seneng ngoprek modem yo mung marmos modem-modem koyo ngene iki, aplikasi branded opsel mesti raiso dinggo opsel liyane walaupun modem kuwi unlock, ndadak golek downloadan aplikasi universal koyo Mobile Partner, ning ojo kuatir, ternyata aplikasi modem alias dashboard gawan opsel sing neng dongle modem iso diganti kanti gampang carane.

Software unlock modem & replace dashboard dongle modem ono neng kene (khusus HUAWEI)

Download  ===>>>  Huawei Unlock & Change Dashboard Software

Paswode: telogoreng

Eling lho yo “DWYOR” ~ Don’t Work Your Own Risk ~ Nek Gagal Yo Resikomu Dewe
dadi ojo komplen neng aku, aku njajal neng Huawei E353wu-1 lancar jaya kok

 
1 Comment

Posted by on 25 May 2013 in Komputer

 

Tags: , , , , , , ,

One response to “ngGanti Aplikasi Dashboard Modem Branded OpSel sing neng dongle dadi Mobile Partner (Huawei)

  1. kangheru

    17 June 2013 at 07:44

    matur sembah nuwun. . arep tak jajal
    aku yo due modem AHA

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: